Zwanger

Mini cursus Bevallen & Zo

Ben je op zoek naar een korte cursus of wil je alles weer even opfrissen, maar heb je geen tijd of zin in een hele zwangerschap cursus? Dan is de mini cursus wat voor jou!

Wij zorgen dat je met 1 cursusavond alles leert en doet zodat je zelfverzekerd en ontspannen de bevalling in kunt gaan. Als aanstaande ouders wil je goed voorbereidt je bevalling ingaan. Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom wordt er op de praktijk de informatie avond ´Bevallen&Zo´ gehouden. Deze voorlichtingsavond is bedoeld voor alle zwangeren en hun partner, vanaf circa 30 weken zwangerschap, die zich optimaal willen voorbereiden op de bevalling. Het is een geheel andere voorbereiding dan bij een gebruikelijke zwangerschapscursus en juist daarom aanvullend en zeker niet overbodig!

De cursus bestaat uit 3 onderdelen zodat alles aan bod komt;

De avond wordt gestart door één van de verloskundigen van de praktijk. Ζij vertelt in grote lijnen wat er allemaal kan gebeuren tijdens een bevalling. Waar moet je op letten? Wanneer moet je de verloskundige bellen? Waar kan je bevallen en welke soort pijnstilling is mogelijk? Mensendieck therapeute Annette Visser geeft informatie over welke mogelijkheden er zijn om goed je weeën op te vangen, want je hebt zelf een grote invloed op je bevalling. Ook verteld zij iets over ontspanningstechnieken en persen stap voor stap.
De avond wordt afgesloten door een medewerkster van kraambureau het Kraamkloppertje zij vertelt wat jullie in de week na de geboorte kunnen verwachten. We merken uit de praktijk dat iedereen erg op de bevalling is gefocust en de kraamtijd vaak wordt onderschat.

De avond is dus een optimale voorbereiding op je bevalling en kraamtijd!

Kortom een mini cursus in 2 uur!

Aanmelden: dit kan via de assistente van Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer Email of telefonisch via 0252-674858

Kosten
: zijn € 15 per persoon en kom je met 2 personen € 20,-, want partners zijn van harte welkom! Gaarne van tevoren betalen. Je aanmelding wordt pas definitief na betaling. Dit vanwege wachtlijsten voor de mini cursus.

Adres
: de avond wordt gegeven op de praktijk in Nieuw Vennep.
Gezondheidscentrum De Pionier
Hugo de Vriesstraat 21
2152 CT Nieuw Vennep

Tijd: 19.30-21.30 uur

Voor meer informatie en data klik hier